Psykoterapi till reducerat pris.

Vi på Cirkel Psykologbyrå har kompetens inom olika psykoterapimetoder. Här finns möjlighet att gå i psykodynamisk terapi, KBT, existentiell terapi, traumafokuserad terapi samt att gå i psykoanalys hos kandidat under utbildning. Val av terapiform kan göras utifrån vad som tilltalar dig som klient samt vilken problematik du kommer med.

Just nu erbjuder vi ett begränsat antal platser för psykodynamisk psykoterapi till reducerat pris. Detta är främst för dig som kanske är student, arbetslös eller av andra skäl har svårt att betala fullpris. Psykoterapin är inte tidsbegränsad och samtalet är utforskande med utgångspunkt i det problem som du kommer med. Samtalen sker en gång i veckan med start i början av nästa år.

Maila förfrågan till; hej@cirkel.se

Nedan listar vi några platser i Stockholm där det går att få psykoterapi till reducerat pris. För dig som inte bor i Stockholm är ett tips att vända dig till lärosäten som utbildar till psykolog eller psykoterapeut, via dem finns ofta möjlighet att gå till reducerat pris hos någon som utbildar sig.

Psykologprogrammet, Stockholms Universitet.
Här finns möjlighet att välja mellan psykodynamisk psykoterapi och kognitiv beteendeterapi. Via länken går det att läsa om metoderna.

Sankt Lukas
Här finns möjlighet att gå hos student som utbildar sig till legitimerad psykoterapeut med psykodynamisk inriktning. Sankt Lukas erbjuder även reducerat pris för arbetslösa och studenter.

 

Psykoterapiservice
Ett företag som organiserar privatpraktiserande psykoterapeuter inom olika områden. Erbjuder korta väntetider samt reducerat pris för studenter och andra med nedsatt betalningsförmåga.

 

Svenska Psykoanalytiska Föreningen (Spaf)
Här finns möjlighet att gå i psykoanalys hos en person som utbildar sig till psykoanalytiker. Psykoanalys är ett omfattande arbete som sker fyra gånger i veckan på obestämd tid.

 

Stockholms stadsmission
För dig som är mellan 16-25 år finns möjlighet att få terapi individuellt eller i grupp. Även en särskild mottagning för unga män finns. I skrivande stund är kön lång och nya anmälningar har stoppats tillsvidare men detta kan komma att ändras.  

Tillbaka till startsidan

Daniel Broman