Vill du gå i psykoanalys?

Psykoanalys är ett omfattande och djupgående utforskande av dig själv. Syftet är att få ökad förståelse för hur din inre värld ser ut, hur den formats och hur den påverkar dig i exempelvis dina relationer. Med ökad förståelse ökar också din möjlighet till förändring och frigörelse från gamla mönster.

Psykoanalys sker fyra gånger i veckan. Omfattningen innebär en ekonomisk kostnad som kan vara svår att få ihop. Jag som skriver detta heter Feliks Wallenrodhe och utbildar mig till psykoanalytiker. Inom ramen för min utbildning har jag möjlighet att erbjuda en plats till reducerat pris, till dig som är intresserad av att gå i psykoanalys. Min grundprofession är legitimerad psykolog, med utbildning inom psykodynamisk psykoterapi, existentiell psykoterapi och kognitiv beteendeterapi. Samtalen sker under sekretess.

Utbildning till psykoanalytiker är en kvalificerad påbyggnadsutbildning på fyra och ett halvt år. För mer information om psykoanalys, besök Svenska psykoanalytiska föreningens hemsida.

För intresseanmälan och frågor, kontakta mig på feliks@cirkel.se.

 

 

 

Tillbaka till startsidan

Daniel Broman